Kulttuuripäivät

Köhniö-Kypärämäen asukasyhdistys on joka kevät järjestänyt kulttuuripäivät, jotka ovat yhdistäneet eri tapahtumia useassa kohteessa. Perinteisesti MLL on järjestänyt laskiaistapahtuman Köhniönjärven rannalla, mutta totesimme näiden kahden tapahtuman olevan sen verran lähekkäin, että jätimme laskiaistapahtuman välistä ja osallistuimme kulttuuripäiville.

Kokouksessa päätimme ohjelmasta ja lupauduin hoitamaan toiminnan. Juttelin esikoisen kanssa ja hänen mielestään mukavimpia ulkoilmatapahtumia ovat olleet sellaiset, joissa on jotain rasteja, suunnitusta tai muita tehtäviä. Päädyin suunnittelemaan rastikierroksen, jota mainostettiin liikunnallisena rastina. Köhniönranta on talvisin mukava mäenlaskupaikka lapsille, mutta sahaava sää oli osittain sulattanut lumen ja mietinkin, millaista aktiviteettia sinne voi keksiä, jos on kovin jäistä. Mutta onneksi satoi lunta! Rasteja miettiessä piti haastavan maaston lisäksi huomioida myös perheen pienimmät. Tehtävien piti olla tarpeeksi yksinkertaisia, jotta lapset saavat ne tehtyä.


                                                           Kulttuuripäivien ohjelmajuliste

                                                      Kulttuuripäivien mainos asukaslehdessä



            Jokainen, joka kiersi rastit ja kertoi minulle salasanan, saivat palkinnoksi lakupatukan :)
   Keljon Prisma lahjoitti lakut ja mukana oli myös vegaanisia lakuja, joista muodoistui yllättävä hitti.


 Sää oli mitä mahtavin! Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta


         Tein kuusi rastia, joista viimeinen oli piiloitettu kuusen oksiin ja siinä oli salasana:ystävyys.


                            Tarjosimme makkaranpaistomahdollisuuden tekemällä nuotioon tulet.



 Lapset ovat ihania, vaikka oli suunniteltua ohjelmaa, siellä ne kehittelivät omia leikkejä  kiipeilemällä kalliolla. Onneksi moni oli ottanut pulkat ja liukurit mukaan ja pääsivät laskemaan mäkeä.




Täytyy sanoa, että nautin tästä kaikesta todella paljon. On ihana olla mukana suunnittelemassa tapahtumaa, kasata kaikki paikoilleen ja olla tekemisissä ihmisten kanssa 😊


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten arki sujuu poikkeusaikana?

Kulttuurituottajaksi?