Kirjoitin lehteen!

No okei, en mihinkään hesariin, mutta kuitenkin olen äärettömän iloinen. Olen ujostellut kirjoittamista, hävennyt omaa kouluttamattomuutta (olen kuitenkin amiksen käynyt) ja yleensäkin vähän kaikkea. Kävin Kypärämäki-Köhniön asukasyhdistyksen kokouksessa ja keskustelimme kulttuuripäivien ohjelmasta sekä asukaslehdestä. Kaikesta ujostelusta huolimatta haluan olla mukana vähän kaikessa, joten lupauduin kirjoittamaan asukaslehteen MLL:n terveiset.

Kirjoitin alustavasti tekstin, luntaten meidän piirin nettisivuilta tarkemmat tiedot ja lähetin tekstin oikoluettavaksi meidän piirin puheenjohtajalle. Hän kaiken muun osaamisen lisäksi, toimii viestijänä ja häneltä tuli korjausehdotukset. Ihan supernainen!

Vaikka mieheni ei ole mikään ammattikuvaaja, laitoin hänet ottamaan kuvan perhekahvilan vetäjistä. Ajattelin, että ihmisten olisi helpompi lähestyä meitä, jos naamat tulisivat tutuksi. Ja että näkisivät täällä olevan ihan tavallisia perheenäitejä.


                                           Ihanat Tiina Paasolainen, Anne Haaranen ja minä


Kuva lehtijutusta. Harmillisesti lehti pääsi kastumaan ja meni vähän mutkille, mutta säilytän tämän muistona. Asukasyhdistyksen jäsenet jakavat lehden. Tämä tuli postilaatikkoon 21.2.2020

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kulttuuripäivät

Miten arki sujuu poikkeusaikana?

Kulttuurituottajaksi?