Perhekahvilan uudet tilat

Onneksi löysimme hyvät tilat kerrostalon kerhotilasta. Kävimme ensin tutustumassa, neuvoteltiin tilojen käytöstä ja sitten tehtiinkin vuokrasopimus. Toiminta aloitettiin maaliskuussa ja ensimmäinen kokoontuminen oli 6.3. Kävimme etukäteen viemässä tavaroitamme, eli lähinnä astioita, kahvi/teetarpeita sekä leluja. Toin myös kotoa ylijääneen pehmeän hoitoalustan vauvoja varten. Mukana oli myös innokkaat apurit, jotka testasivat uudet lelut.


Saimme lahjoituksena kaapin lelujen säilyttämistä varten ja oli ihana järjestellä paikkoja. Olin ennakkoon levittänyt mainoksia niin moneen paikkaan, kuin vain keksin. Vein neuvolaan, päiväkoteihin, koululle, kauppaan, kaikkiin ilmotustauluihin mitä löysin. Mainostimme myös MLL:n facebook-profiilissa toiminnan jatkumista sekä asukaslehdessä.


Laitoimme tarjoilut esille ja onneksi saimme muutaman kävijän. Olin jo innoissaan miettimässä muita mainontatapoja, kun saimme kuulla koronan aiheuttamista rajoituksista. Yhtäkkiä kaikki toiminta lakkautetaan, eikä saada enää pitää kokoontumisia. Aikamoinen isku, kun vasta aloitimme toiminnan, mutta se oli hyvä päätös. Pian sen jälkeen alkoikin tulemaan koulujen ym sulkemisia. Katsotaan, milloin pääsemme jatkamaan toimintaamme. Ikävimmältä tuntuu se, kun koen tämän toiminnan todella tärkeäksi. On varmasti äitejä, jotka ovat vauvan kanssa kotona ilman muita kontakteja. Toivottavasti he jaksavat yli tämän ajanjakson.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kulttuuripäivät

Miten arki sujuu poikkeusaikana?

Kulttuurituottajaksi?